counter

Γυμνάζεται με τον Νίκο Αναδιώτη και μιλάει για άντρες

H κάμερα του FTHIS TV ακολούθησε την Τζο Τόγκου στο γυμναστήριο, όπου την περίμενε ο Νίκος Αναδιώτης για να τη μυήσει στα μυστικά του είδους.

Βέβαια, η Τζο Τόγκου δεν δίστασε να μιλήσει για άντρες και τη φυσική κατάσταση στην οποία τους προτιμά: “Να σου πω την αλήθεια δεν είπα όλοι να ήταν όλοι σαν τον Νίκο. Δεν θα ήθελα κάποιος να είναι τεράστιος, το να έχει λίγο κοιλίτσα μπορεί να το πάρει το ποτάμι. Εγώ βάζω πάντα τους συντρόφους μου σε πρόγραμμα. Εκτός πια αν είναι σαν τον Νίκο, που δεν το έχει ανάγκη”, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως αυτήν την περίοδο δεν βάζει κανέναν σε πρόγραμμα γιατί είναι single.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε φυσικά και ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος αποκάλυψε ποιος είναι ο μυστικός συνδυασμός που μαζί με τη γυμναστική μπορεί να δώσει σε κάποιον μια εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση: “Σε συνδυασμό με διατροφή, όρεξη, επιμονή και επιμονή γίνεται. Δεν γυμναζόμουν ποτέ για να έχω επιτυχία στα προσωπικά μου. Το έκανα επειδή μου άρεσε πολύ η γυμναστική και εξακολουθεί να μου αρέσει. Βέβαια, πλέον είναι ένα ατού στη δουλειά μου”.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR