counter

"Οι επιλογές μου, τα λάθη και τα πάθη μου με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα"

"Οι επιλογές μου, τα λάθη και τα πάθη μου με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα"
"Οι επιλογές μου, τα λάθη και τα πάθη μου με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα"

Γιώργος Μαζωνάκης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγο πριν ανέβει στην πίστα του Thalassa People’s Stage την Παρασκευή 24 Αυγούστου, μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση και ο χαρακτηρισμός του εκκεντρικού

Ο γνωστός τραγουδιστής για τον χαρακτηρισμό του “εκκεντρικού star” τον οποίον του έχουν αποδώσει ουκ ολίγες φορές σχολίασε: “ Δεν μπορώ να τους χαλάσω το… όνειρο. Ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει. Βέβαια, ο χαρακτηρισμός του εκκεντρικού δεν πολυστέκει σε μένα. Κάνω πάρα πολλά χρόνια αυτό το πράγμα. […] Θεωρώ πως η πρόκληση είναι πολύ έξω από μένα. Και αν το πιστεύουν αυτό κάποιοι, είναι μια πολύ μικρή μερίδα του κόσμου. Δεν νομίζω ότι έχω κανέναν τέτοιο ρόλο στον χώρο και στη ζωή μου πάνω από όλα”. Όσο για τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση συμπλήρωσε: “Οι αλλαγές στην εμφάνισή μου δεν γίνονται επειδή βαριέμαι. Είναι κάτι που συμβαίνει από τότε που ήμουν πάρα πολύ μικρός. Άλλωστε δεν έχουμε χρόνο για να βαριόμαστε, η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή. Πιστέψτε με!”.

Ο προσωπικός απολογισμός

Κοιτάζοντας με μια ματιά, τα όσα έζησε στην πορεία της ζωής και της καριέρας του, ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε: “Δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως. Οι επιλογές μου, τα λάθη μου, τα πάθη μου με έχουν κάνει αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή. Και είμαι ευτυχής και πάρα πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους, τους φίλους μου, το σύμπαν, τον Θεό που είμαι έτσι και έκανα όλο αυτό”.

“Γιατί έβαλα σε δεύτερη μοίρα την προσωπική μου ζωή”

Τέλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε ανοιχτά για την επιλογή του θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα του σε αντίθεση με την προσωπική του ζωή: “Δεν μετανιώνω για τίποτα, δεν θα άλλαζα κάτι. Εξαρτάται από το πού θες να δώσεις  προτεραιότητες. Προτίμησα να κρατήσω πράγματα για εμένα, να γνωρίσω τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη δουλειά. Δεν είναι κάτι που με έχει φάει. Από την άλλη, όμως, αντιλαμβάνομαι πως σημασία έχει τι επιλέγεις σε αυτή τη ζωή. Εγώ επέλεξα να κάνω αυτό (σ.σ. να τραγουδάει) και είμαι χαρούμενος. Έχω καλούς φίλους, τις ημέρες που δεν δουλεύω ζω σαν ένας κανονικός άνθρωπος, όπως είμαι, και αυτό το πράγμα με ευχαριστεί”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR