counter

Τι γνωρίζουν οι Λιάγκας - Σκορδά για τη φημολογούμενη μετακίνηση τους απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη;

Τι γνωρίζουν οι Λιάγκας - Σκορδά για τη φημολογούμενη μετακίνηση τους απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη;
Τι γνωρίζουν οι Λιάγκας - Σκορδά για τη φημολογούμενη μετακίνηση τους απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη;

Σκορδά - Λιάγκας - Μενεγάκη

Στην Τήνο βρίσκονται ακόμη η Φαίη και ο Γιώργος και συνεχίζουν τις διακοπές του μαζί με τον ενάμιση έτους γιο τους, Γιάννη. Φορτίζουν μπαταρίες και ξεκουράζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει σε λίγο.

Λίγα από αυτά που λέγονται και γράφονται για εκείνους φτάνουν στα αυτιά τους, αφού το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει βουτιές στη θάλασσα και παιχνίδια με τον μικρό, Γιάννη.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Παρόν της Κυριακής" που κάνει λόγο, για τη δημιουργία μιας ενημερωτικής εκπομπής από τις 10 έως τη 1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου και τη μετακίνηση του ζευγαριού το μεσημέρι, αν τελικά ισχύσει, ανατρέπει τα δεδομένα.

Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι μεταφέρει στο FTHIS.GR:  "Ο Γιώργος και η Φαίη δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα για πιθανή μετακίνηση τους. Οι συζητήσεις τους με το κανάλι και τον διευθυντή προγράμματος του MEGA, Πέτρο Μπούτο, έγιναν πριν τελειώσει η σεζόν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν του χρόνου το πρωινό. Το ζευγάρι δεν έχει υπογράψει, αλλά το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι, υπέγραψαν αφότου γύρισαν από τις διακοπές και ξεκίνησαν την προετοιμασία της εκπομπής. Ο Γιώργος θα επιστρέψει στην Αθήνα από την ερχόμενη εβδομάδα που ξεκινά και πάλι τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο, ενώ η Φαίη αν δεν υπάρξει συγκεκριμένος λόγος θα παραμείνει στην Τήνο με τον Γιάννη. Εάν υπάρχει κάτι νεότερο να συζητηθεί με το κανάλι, τότε προφανώς θα γίνει από την επόμενη βδομάδα, μετά την επιστροφή του Γιώργου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR