counter

Όλο το ρεπορτάζ απο τον παραμυθένιο γάμο τους. Η τελετή, τα δύο νυφικά και η δεξίωση (Δείτε τις φωτογραφίες)

Όλο το ρεπορτάζ απο τον παραμυθένιο γάμο τους. Η τελετή, τα δύο νυφικά και η δεξίωση (Δείτε τις φωτογραφίες)
Όλο το ρεπορτάζ απο τον παραμυθένιο γάμο τους. Η τελετή, τα δύο νυφικά και η δεξίωση (Δείτε τις φωτογραφίες)

Το μυστήριο

Με ένα λευκό, δαντελένιο, ολοκέντητο, στράπλες, σε στυλ γοργόνας νυφικό, έκανε την εμφάνιση της η Βασιλική Τσεκούρα στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ, στο Κτήμα Νάσιουτζικ. Στο προαύλιο του ναού την περίμενε, ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Η Βασιλική, από νωρίς το μεσημέρι ετοιμαζόταν στη σουίτα που βρίσκεται μέσα στο κτήμα. Ο Δημήτρης Γιαννέτος, επιμελήθηκε την νυφική της εμφάνιση και ήταν εκείνος που της έφτιαξε τον κότσο, στον οποίο στερέωσε το πέπλο για την τελετή και μετέπειτα, άλλο χτένισμα για την δεξίωση.

Στην εκκλησία έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρας της και όλοι οι καλεσμένοι καταχειροκρότησαν το ζευγάρι τη στιγμή του φιλιού.

Κατά τη διάρκεια της τελετής στο … «Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» κανείς από τους δύο δεν πάτησε το πόδι του άλλου και η τελετή συνεχίστηκε με τους δυό τους να λάμπουν από ευτυχία σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Η δεξίωση

Λίγο μετά και αφού οι καλεσμένοι πέρασαν στο χώρο της δεξίωσης για ένα welcome drink, το ζευγάρι αποσύρθηκε στην σουίτα του κτήματος για να ξεκουραστεί και για να αλλάξει η Βασιλική νυφικό!

Όταν το ζευγάρι άρχισε να κατεβαίνει από το λόφο του κτήματος , στο χώρο της δεξίωσης εν μέσω πυροτεχνημάτων, τα χειροκροτήματα και οι επιδοκιμασίες από τους καλεσμένους κάλυπταν τη μουσική.

Η νύφη φορούσε ένα δεύτερο νυφικό - φόρεμα κι αυτό δια χειρός Σύλιας Κριθαριώτη , πάλι στην ίδια γραμμή με το πρώτο, αλλά με τη διαφορά ότι είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι. Είχε βγάλει το πέπλο και τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς σπαστά, ριγμένα στην πλάτη.

Το ζευγάρι έκοψε την κλασική, απλή, τριώροφη γαμήλια τούρτα και χόρεψε δύο μπλουζ, ενώ στην συνέχεια χόρεψαν ο ένας με τους γονείς του άλλου, ως είθισται. Το γλέντι είχε από όλα, δημοτικά τραγούδια, ζεϊμπέκικα αλλά και ξένες επιτυχίες ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι καλεσμένοι.

Ο στολισμός ήταν απλός, με κεριά που δημιουργούσαν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο και λευκές ορτανσίες. Την νυφική ανθοδέσμη έπιασε μια ήδη παντρεμένη φίλη της νύφης, ενώ το party τελείωσε μετά τις 5:30 το πρωί.

Ανάμεσα στους 400 καλεσμένους ήταν οι φίλες της νύφης, Νόνη Δούνια , Κάλλι Τσιλίδου, Βαλεντίνη Δασκαλούδη, Άντζελα Ευρυπίδη, Νεσχάν Μουλαζίν, Έλενα Λιάφου, Στέλλα Δημητρίου και Τζένη Τζιβεριώτη με τους συνοδούς τους. Αλλά και οι Μαριέττα Χρουσαλά – Λεό Πατίτσας, Ράνια Θρασκιά – Ανδρέας Φωτόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος – Μαρία Τσουρή, Γιώργος Πρίντεζης – Βιβή Τσιάμη, Δέσποινα Καμπούρη - Βαγγέλης Ταρασιάδης.

Να ζήσετε! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR