counter

Προσεχώς νύφη και σύντομα μαμά! Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα της

Προσεχώς νύφη και σύντομα μαμά! Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα της
Προσεχώς νύφη και σύντομα μαμά! Την αποκάλυψη έκανε η μητέρα της

Jennifer Aniston- Justin Theroux
Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

H ξαφνική ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον ηθοποιό Justin Theroux μας έβαλε σε υποψίες.
Σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού "National Enquirer" αναφέρει ότι η Jennifer Aniston είναι έγκυος και επικαλείται αποκλειστικές δηλώσεις φίλου της μητέρας της ηθοποιού, Nancy Dow.

Η πηγή δήλωσε αποκλειστικά στο αμερικανικό περιοδικό: "Ναι, η Η Jen είναι έγκυος και ο γάμος της με τον Justin θα γίνει σύντομα στο Μεξικό. Η Nancy είναι τόσο ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη, που δεν μπορούσε να μην μοιραστεί τα ευχάριστα νέα. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της κόρης της, η Nancy μας είπε: "Δεν μπορώ να περιμένω, επιτέλους θα γίνω γιαγιά"!

Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι η τελετή θα γίνει μέσα στο 2012 και η Jennifer αυτό το διάστημα κανονίζει εκτός από τις λεπτομέρειες του γάμου και το προγαμιαίο συμβόλαιο, για να προστατέψει την περιουσία των 120 εκατομμύρια δολαρίων που διαθέτει.

Aniston underwears






Οι φήμες περί εγκυμοσύνης ξεκίνησαν όταν η Jennifer Aniston, στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, "We're the Millers" εμφανίστηκε με ανοιχτό πουκάμισο, όπου φαινόταν η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ο χρόνος θα δείξει αν το δημοσίευμα αληθεύει. Αν όχι, οι σχέσεις μαμάς και κόρης θα διαταραχτούν ακόμα μια φορά και πιθανόν η Nancy δεν θα προσκληθεί ούτε και στον δεύτερο γάμο της κόρης της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR