counter

Όσα έζησε και δεν θα ξεχάσει από αυτό το καλοκαίρι

Όσα έζησε και δεν θα ξεχάσει από αυτό το καλοκαίρι
Όσα έζησε και δεν θα ξεχάσει από αυτό το καλοκαίρι

Η παρουσιάστρια επέστρεψε πρόσφατα από τις διακοπές της και, όπως συνηθίζει, μοιράστηκε μέσα από το προσωπικό της blog στο TLIFE το άλμπουμ των διακοπών της με τους αναγνώστες της. Η ίδια περιέγραψε συνοπτικά, αλλά με πολλή νοσταλγία και τρυφερότητα, τα συναισθήματα που βίωσε και τις υπέροχες στιγμές που έζησε στα ταξίδια της σε Σκιάθο και Σαντορίνη.

Στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων βρέθηκε την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου με το σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά χωρίς τα τρία τους παιδιά- τον 13χρονο Νικόλα, την 8χρονη Λυδία και τον 16χρονο Λάμπη, τον μεγαλύτερο γιο του δημοσιογράφου από τον πρώτο του γάμου. Ωστόσο, είχαν προηγηθεί οι διακοπές της οικογένειας σε Κωνσταντινούπολη και Σαντορίνη.  

Όπως γράφει η Τατιάνα: "Η φωτογραφία για μένα είναι συναίσθημα .Τραβάω φωτογραφίες όταν θέλω να θυμάμαι μια έντονη στιγμή. Οι φωτογραφίες που θα δείτε για σας είναι ένα τοπίο... Για μένα όμως είναι οι καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού μου. Θα μείνουν στο κινητό μου να τις κοιτάω όλο το χειμώνα της σκληρής δουλειάς που με περιμένει..."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR