counter

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κάρυστο, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη της ασκεί κριτική...

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κάρυστο, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη της ασκεί κριτική...
Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κάρυστο, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη της ασκεί κριτική...

Ελένη Μενεγάκη

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Τις διακοπές της στην Εύβοια συνεχίζει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δέχτηκε χτες την αυστηρή κριτική της τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμέλη για την επιλογή της να μετακινηθεί από την Αθήνα στη Χίο με lear Jet, μετά την κρουαζιέρα της στο Αιγαίο.

Η 42χρονη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στο εξοχικό της σπίτι στην Κάρυστο. Η ίδια βρίσκεται εκεί από το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου, ενώ μαζί της είναι ο μικρός της αδερφός, Θοδωρής Μισόκαλος, και τα δύο από τα τρία της παιδιά, η Λάουρα και η Βαλέρια. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά για αυτό το καλοκαίρι που στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη δεν βρίσκεται ο Μάκης Παντζόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, κυκλοφορεί στην πόλη της Καρύστου, πολύ άνετα παρά τα αδιάκριτα βλέμματα. Κάνει τα ψώνια της απο τα μαγαζιά της Χώρας του νησιού και σχεδόν καθημερινά απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία Κοχύλι και συγκεκριμένα στην πλαζ του ξενοδοχείου Apollon Suites.

Φυσικά, η παρουσιάστρια, παρά το χαλαρό πρόγραμμα των διακοπών της, δεν ξεχνάει ποτέ τους διαδικτυακούς της φίλους στο Τwitter, αλλά και το instagram, του οποίου έγινε πρόσφατα χρήστης. Μία από τις τελευταίες της κινήσεις, μάλιστα, ήταν να "ακολουθήσει" στο twitter τον πρώην σύζυγό και πατέρα των τριών παιδιών της, Γιάννη Λάτσιο!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR