counter

Τέλος οι... "διορισμοί" συγγενών στο Δημόσιο

Τέλος οι... "διορισμοί" συγγενών στο Δημόσιο
Τέλος οι... "διορισμοί" συγγενών στο Δημόσιο

ΔΗΜΟΣΙΟ

Απαγόρευση προσλήψεων από τους κρατικούς λειτουργούς συζύγων και συγγενών μέχρι και δευτέρου βαθμού από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Πρωθυπουργός, έδωσε την εντολή στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης μετά το σάλο που ξέσπασε από τις προσλήψεις συγγενικών προσώπων τους στις οποίες προχώρησαν οι κ.κ. Τραγάκης και Πολύδωρας.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι η ευνοϊκή μεταχείριση που εμφανίζονται να επιφυλάσσουν ανώτατοι "γαλάζιοι" κοινοβουλευτικοί παράγοντες σε συγγενείς του, έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία του Μεγάρου Μαξίμου, με τον Αντώνη Σαμαρά να επιχειρεί να μπει τέλος σε αυτό το καθεστώς που δυστυχώς έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια στον κρατικό μηχανισμό με προφανέστατα πλέον τα καταστροφικά αποτελέσματά του.

 Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΓΓΚ: "Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, έδωσε εντολή στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, ώστε να αναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα πρωτοβουλία, η οποία θα αφορά στο καθεστώς προσλήψεων μετακλητών δημοσίων υπαλλήλων".

Συγκεκριμένα, συνεχίζει η ανακοίνωση, "πρόθεση του Πρωθυπουργού είναι η θεσμοθέτηση απαγόρευσης προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι και δευτέρου βαθμού, για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR