counter

Οι paparazzi και η… ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα!

Οι paparazzi και η… ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα!
Οι paparazzi και η… ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα!

Το παραθαλάσσιο χωριό Ροδάκινο στο νότιο Ρέθυμνο αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια σταθερό προορισμό διακοπών για τον Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Ροδάκινο στις 3 Αυγούστου μαζί με τη σύντροφό του, τα δύο τους παιδιά, το 2χρονο Παύλο και το νεογέννητο γιο τους, και τη μητέρα της συντρόφου του. Στην παρέα τους είναι και ένα φιλικό ζευγάρι με τα παιδιά του. Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές του Προέδρου είχαν δημοσιευτεί στις 7 Αυγούστου στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Ρεθυμνιώτικα Νέα” και έδειχναν τον Αλέξη Τσίπρα να απολαμβάνει το μπάνιο του και τον καφέ του σε γνωστή καντίνα της παραλίας, τον ιδιοκτήτη της οποίας γνωρίζει. Μάλιστα, το άρθρο ανέφερε ότι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης απολάμβανε τις διακοπές του χωρίς τη συνοδεία αστυνομικής φρουράς και διαμένει σε ξενοδοχείο μεσαίου κόστους της περιοχής.

Οι καινούργιες φωτογραφίες από τις διακοπές του, που δημοσίευσε χτες Κυριακή 19 Αυγούστου η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", δείχνουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία Περιστερές να απολαμβάνει τις βουτιές του, ενώ λίγο νωρίτερα προσπαθούσε να στήσει μια ομπρέλα για τον ήλιο.  Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αλέξης Τσίπρας "επαναδιαπραγματεύθηκε" αρκετές φορές το σημείο στο οποίο έπρεπε να τοποθετήσει την ομπρέλα καθώς αυτή δεν μπορούσε να σταθεί πουθενά! Μαζί του είχε επίσης καρεκλάκια θαλάσσης, ενώ το καροτσάκι με τον νεογέννητο γιο του το τοποθέτησαν κάτω από ένα δέντρο για να έχει σκιά. Στο πλευρό του ήταν πάντα η σύντροφός του Μπέτυ, η οποία όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από τις φωτογραφίες, διατηρεί ακόμα κάποια από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης "Παράτυπος" της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", ο Αλέξης Τσίπρας έχει ενοχληθεί με το γεγονός ότι κρυμμένοι φωτογράφοι βρίσκονται παντού στην περιοχή προκειμένου να τον απαθανατίσουν σε στιγμές χαλάρωσης, εκείνον και την οικογένεια του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR