counter

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρώην παίκτης reality show

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρώην παίκτης reality show
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρώην παίκτης reality show

Γιώργος Βάκρινος

O Γιάννης Βάκρινος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στις 26 Ιουλίου, καθώς επέστρεφε σπίτι του στο Αίγιο από το Ξυλόκαστρο.

Ο πρώην παίκτης του reality show "Φάρμα" και επιχειρηματίας επί 20 μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς είχαν υποστεί σοβαρά τραύματα ζωτικά του όργανα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Γιάννης Βάκρινος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών αγοριών, του Σταμάτη, του Θανάση και του Αλέξανδρου, ενώ διατηρούσε καταστήματα αναψυχής σε Αίγιο και Διακοπτό.

Εκτός από την παρουσία του στο τηλεπαιχνίδι του Mega, ο Γιάννης Βάκρινος είχε αποσχολεί τη δημοσιότητα  και το 2006 όταν κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα. Ο επιχειρηματίας, αφού παρέμεινε στη φυλακή για περισσότερο από δύο χρόνια, τελικά αφέθηκε ελεύθερος το 2008. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasTimes.gr, η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα (20/8/2012) στις 5.30 μ.μ. στην Αγία Αννα στο Συνοικισμό Αιγίου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR