counter

Βασιλική Τρουφάκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει - Το baby shower που έκανε πριν γεννήσει (Φωτό)

Βασιλική Τρουφάκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει - Το baby shower που έκανε πριν γεννήσει (Φωτό)
Βασιλική Τρουφάκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει - Το baby shower που έκανε πριν γεννήσει (Φωτό)

Την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της βιώνει η Βασιλική Τρουφάκου, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός διανύει τους τελευταίους μήνες της κύησης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Βασιλική Τρουφάκου είναι αγοράκι και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική Τρουφάκου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το baby shower που έκανε με τις φίλες της, λίγο πριν γεννήσει.

«It’s a boy.

- Είχες και στο χωριό σου baby shower?

- ΌΧΙ!

Όμως, πέρασα τόσο, μα τόσο, μα τόσο ωραία. Δε θα ξανακοροϊδέψω ποτέ ξανά τα baby shower. {ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ}. Σε ευχαριστώ @anastasia_kourbela για την έκπληξη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βασιλική Τρουφάκου.

Δείτε επίσης! Βασιλική Τρουφάκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (Φωτό)

Όσα δήλωσε για την εγκυμοσύνη της η Βασιλική Τρουφάκου

«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα... δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα σε σημείο που το ξεχνάω και οι γύρω μου. Θέλει λίγη προσοχή παραπάνω», είχε δηλώσει η Βασιλική Τρουφάκου για την εγκυμοσύνη της σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως την Βασιλική Τρουφάκου τη φετινή σεζόν την βλέπουμε μέσα από τη δραματική σειρά του Mega "Famagusta" και μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση "Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας".

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR